Секции
Вие сте тук: Начало Членове

Членове

CENTIO #CYBERSECURITY

Управляващ представител: Константин Веселинов

Адрес: ул. Пиротска 98, ет.1, 1303 София

Телефон: +359 2 813 88 88

E-Mail: sales@centio.bg

Сайт...

Out2Bound

Управляващ представител: Здравко Здравков

Адрес: София, бул. Черни връх 47А, ет. 5

Телефон: +359 895 998894

E-Mail: sales@out2bound.com

Сайт...

VIVACOM (БТК ЕАД)

Vivacom се наложи на българския пазар като доверен доставчик на разнообразни телеком решения за нуждите на всяко домакинство, бизнес или институция. Компанията предлага мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, сателитна и интерактивна телевизия от най-ново поколение, както и редица иновативни услуги в сферата на Интернет на нещата и умни градове. Vivacom е лидер на телеком пазара по отношение на мрежите от пето поколение - има най-бързата 5G мрежа в България1 на базата на анализна Ookla® на Speedtest Intelligence®, а също и най-голямата 5G мрежа в страната2 с покритие в над 220 населени места и курорти. Телекомът предлага и високоскоростен фиксиран интернет в първата в България 10 Gbps оптична мрежа3. Като социално отговорна компания, Vivacom подкрепя редица обществено значими проекти в областта на образованието, благотворителността и опазването на околната среда, обединени в платформата Vivacom Fund. От 2020 г. Vivacom е част от United Group – водещия доставчик на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа. 1. Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12.2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. 2. Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg. 3. Скорости до 10 Gbps в части от София, Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна. За техническа възможност и повече информация – vivacom.bg

Управляващ представител: Николай Андреев

Адрес: бул. Цариградско шосе 115 И

Телефон: 087 123/0700 17 000

E-Mail: pr@vivacom.bg

Сайт...

АЛСО България ЕООД

ALSO- Доставчикът на технологии ALSO е доставчик на ИТ технологии, базиран в Швейцария, с присъствие в 23 европейски страни, който генерира общи нетни продажби около 10,7 милиарда евро с ~4 000 служителя през 2019 г. В екосистемата на ALSO, над 660 доставчици на хардуер, софтуер и IT услуги, имат достъп до над 110 000 потенциални купувачи. Услугите варират от традиционните услуги за дистрибуция до широк спектър от други персонализирани услуги в секторите на логистиката, финансите и ИТ. Привлекателността на екосистемата се състои в броя и разнообразието на тези различни участници на пазара, техните технологии и продукти и постоянния поток от иновации, които предоставят. Трите бизнес модела на ALSO - Доставки, Решения и Услуги - обхващат целия диапазон от “on-premise” (транзакционно придобиване на хардуер и софтуер) до “off premise” (IT-as-a-Service), включително и хибридни решения. Основните движещи фактори за растежа са регионалната експанзия и стратегията на компанията за навлизане на пазара, както и дигиталните платформи на ALSO като бизнес, базиран на услуги в облака, където ALSO предлага своите услуги в 64 страни по света чрез PaaS партньори и платформи за IoT, Киберсигурност, Гейминг и Стрийминг.

Управляващ представител: Петър Иванов, Ралица Килиан

Адрес: София Еърпорт Център (Sofia Airport Center), Офис сграда А2, етаж I, офис 124, бул. „Христофор Колумб” N 64, София 1592

Телефон: (02) 9602 300

E-Mail: office.bg@also.com

Сайт...

АПИС Христович ЕООД

Управляващ представител: Васил Христович

Адрес: ул. Гр.Игнатиев 7а 1000 София

Телефон: 02/9239800 Факс: 02/9239898

E-Mail: office@apis.bg

Сайт...

АТЛАСКОМ ООД

Дистрибуция и сервиз на презентационно оборудване – мултимедийни проектори за бизнес, домашно кино и професионална употреба, преносими, ръчни и електрически прожекционни екрани, дисплеи, видео стени, контролери, аксесоари и др. на: Optoma, CASIO, Panasonic, CHRISTIE, Vivitek, AVERS Screens, AVTEK, Projecta, и др; Дистрибуция и сервиз на цялостни интерактивни решения за образованието - интерактивни дъски, интерактивни дисплеи, таблети и системи за отговори от eInstruction; Ajita International, Newline Interactive, AVTEK и др; Дистрибуция и сервиз на широкоформатни скенери от 24" до 54" Colortrac и Contex; Продажба на Brother принтери, многофункционални устройства, етикетни принтери и консумативи; Продажба на XEROX решения за малък и среден бизнес и консумативи; Проектиране и консултации за мултимедийно оборудване за конферентни зали, сцени, класни стаи, учебни центрове, църкви, музеи и др.

Управляващ представител: Георги Василев

Адрес: ул. Димитър Шишманов 25 /бивша ул. Екатерина Ненчева 3/ , кв. Витоша, Район Лозенец, 1700 София

Телефон: 0700 10 987; 02/80 66 565; 02/80 66 566; Факс: + 359 2 80 66 560

E-Mail: office@atlascom.bg

Сайт...

Ай Би Ем България ЕООД

Управляващ представител: Даниела Костадинова Величкова и Георги Ганчев Ганев

Адрес: Бизнес Парк София, Младост 4, сграда 5Б, София 1766, България

Телефон: +359 2 400 9100 Факс: +3592 973 3163

E-Mail: siyana.velichkova@bg.ibm.com

Сайт...

Ай Ти Си Консулт ООД

Ай Ти Си Консулт ( www.itc-consult.net) е консултантска компания, която предлага цялостни решения за планиране, управление и контрол на процесите чрез внедряваен на софтуерни системи от клас ERP и системи за бизнес интелигентност (www.powerbi.bg). Оперираме на българския пазар и в портфолиото ни присъстват клиенти от всички бизнес области – производство, дистрибуция , услуги. „Вземи пълен контрол над бизнеса си“ е послание, което отправяме към нашите клиенти и резултат, който се стрмим да постигнем чрез внедряване на продуктите ни.

Управляващ представител: Стефан Николов

Адрес: гр. Пловдив, ул. Асен Христофоров 27

Телефон: 088 689 91 60

E-Mail: nikolov@itc-consult.net

Сайт...

Аккодис България ЕООД

Akkodis е пионер в т.нар. „Смарт“ Индустрия, а компанията е част от Adecco Group. Организацията разполага с експертиза в ИТ и дигиталните инженерни решения, които ускоряват иновациите и дигиталната трансформация в бизнеса. Комбинацията от предлаганите от Akkodis услуги - Consulting, Solutions, Talent Services и Academy, позволява на бизнесите от различни индустрии да прогресират, да растат и да подобряват своята дейност. Компанията има международно присъствие с над 50,000 консултанти и експерти в повече от 30 страни и фокус върху когнитивни технологии, дигитална трансформация, облачни решения и инфраструктури, Smart екосистеми и Industry 4.0. В България компанията оперира от 2005 г., като през годината е била позната под брандовете Ajilon, Adecco и Modis. На местния пазар предоставя технологични решения в сферата на софтуерното инженерство, както и ИТ и бизнес аутсорсинг услуги. Към момента броят на служителите на компанията е близо 1200 души, разпределени в цялата страна, включително в офис локациите в София и Пловдив.

Управляващ представител: Филип Рувре

Адрес: ул.“Самара“ 2, Advanced Business Center II, ет.10, 1715, София

Телефон: 02/4513400

E-Mail: ModisBG.Office@modis.com

Сайт...

Акронис България ЕООД

Acronis задава стандарти за компютърна сигурност и хибридно облачно съхранение благодарение на модерните си решения за резервно съхранение, защита от вируси-грабители, възстановяване на данни, съхранение и синхронизиране и споделяне на файлове за предприятия. Решенията на Acronis, подсилени от Acronis AnyData Engine, защита от вируси-грабители, базирана на технологии за изкуствен интелект и блокчейн сертификация на данни предлагат лесна, надеждна, ефективна и доверителна кибер защита за физически, виртуални и мобилни данни и приложения. Основана в Сингапур през 2003 и регистрирана в Швейцария през 2008, Acronis в момента празнува петнадесетата си годишнина като глобален лидер в сферата на компютърна сигурност. Иновативните технологии на фирмата са подкрепени от над 100 патента, разработват се от над 500 инженери и се поддържат от над 1000 служители по цял свят. Продуктите на Acronis се използват в над 150 страни и са локализирани за над 20 езика, благодарение на което осигуряват пълноценна защита за повече от 5 милиона потребители и над 500 000 фирми.

Управляващ представител: Пламен Тошев, Михаил Новиков

Адрес: гр. София, бул. Г.М. Димитров № 59, ет. 11

Телефон: 02/4923792

E-Mail: silviya.petrova@acronis.com

Сайт...

Аксиор ЕООД

Управляващ представител: Димитър Василев

Адрес: ул."Александър Жендов" 6, ет. 6 , 1113 София

Телефон: 9717413 Факс: 9717531

E-Mail: info@acsior.com

Сайт...

Алтерко Роботикс ЕООД

Управляващ представител: Светозар Илиев

Адрес: бул. "България" 109, 1404 София

Телефон: 02/9571247

E-Mail: office@allterco.com

Сайт...

Асбис България ЕООД

Управляващ представител: Петър Йорданов

Адрес: бул.Симеоновско шосе 120 1700 София

Телефон: 9624004

E-Mail: sales@asbis.bg

Сайт...

ББФ ЦЕАТ ООД

Управляващ представител: Павел Бояджиев

Адрес: ул.Гурко 5, ет.3 1000 София

Телефон: 02/955 6350 Факс: 02/955 6319

E-Mail: service@bbf.bg

Сайт...

БГАсист ООД

Фирма БГАсист ООД работи в сферата на търговията с Хардуерни и софтуерни продукти, както и услуги, специализирани за хора със зрителни увреждания. Тя е свързващо звено между хората с нарушено зрение и непрекъснато развиващите се информационни технологии и технически помощни средства. Основна специфика в дейността на фирмата е пренасянето на българския пазар на високотехнологични решения в областта на достъпните технологии и съобразяването им с изискванията на българския потребител – български език, регионални специфики, нормативна среда. Служителите на фирмата, които са хора със зрителни увреждания познават в дълбочина Стандартите за уеб-достъпност за хора с нарушено зрение и са търсени консултанти в областта. БГАсист е официален представител за България на световните лидери в производството на специализирани хардуерни и софтуерни продукти и помощни средства за хора със зрителни увреждания - Freedom Scientific, ViewPlus, IndexBraille и други. Сред клиентите ни са Летище София, Министерство на образованието и науката, Столична община и много други.

Управляващ представител: Иван Доброволов

Адрес: ул. Пиротска № 5, ет.3, офис № 9, София

Телефон: 0899/884454

E-Mail: office@bgassist.com

Сайт...

БИОТИМ СОФТУЕР ООД

Управляващ представител: Теодор Захов, Пламен Топалов

Адрес: бул. Г.М.Димитров 36, София 1797

Телефон: +359 2 4890504 Факс: +359 2 4890505

E-Mail: info@bioteam.com

Сайт...

Балкантел ООД

"Балкантел“ ООД се е налoжила като водещ производител, системен интегратор и изпълнител на проекти в целия им жизнен цикъл – проектиране, производство, доставка, инсталация, интеграция, курсове на обучение, поддръжка на Комуникационни, Навигационни, ИТ и разузнавателни системи. Продуктите ни включват: • Специализирани “mission-critical” системи за комуникация приложена в отбраната, авиацията и ЖП сектори • Система за мониторинг на критични устройства, мрежи и инфраструктура • Системи за управление на въздушното движение и навигация на въздухоплавателни средства, с приложения в гражданската и военната авиация • Жп системи за сигнализация • Системи за сигурност с приложение в жп транспорта, военновъздушните сили, гражданската авиация, енергетика Активно насърчаваме развитието на ИТ индустрията чрез нашата социална политика, подпомагане на учебни заведения, курсове за обучение, изграждане на лаборатории и участие в образователни инициативи

Управляващ представител: Христо Дурчев

Адрес: София, бул. Братя Бъкстон 68

Телефон: 02 850 0430

E-Mail: mail@balkantel.net

Сайт...

Би Толкс Аджайл ООД

bTalks Agile (www.btalks.com) съдейства на компании, екипи и отделни служители да подобрят процесите и работната си среда чрез Agile coaching, обучения и консултантски услуги. bTalks Agile е основана от Теодора Тодорова, Agile инструктор и консултант, и Невена Младенова, партньор „Бизнес развитие“. Те имат над 13-годишен опит в сферите на информационните технологии и управлението на проекти и са работили в компании като Microsoft, Melon и други. bTalks Agile предлага също индивидуално изготвени обучения и консултации, съобразени с бизнес нуждите на организацията. Постигнатите резултати са признати както от ръководствата на компаниите, така и от бенефициентите на предоставените услуги. Сред фирмите, които се доверяват на bTalks Agile, са Flat Rock Technology, Melon, Mnemonica, C-Wise, Devision и TechnoFarm.

Управляващ представител: Теодора Тодорова

Адрес: ул. "Николай Хайтов" 6, вх.Б, ет.1, 1113 София

Телефон: +359894642360

E-Mail: info@btalks.com

Сайт...

Бианор Сървисиз ЕООД

"Бианор Сървисиз" ЕООД, специализира в разработването на видео-стрийминг решения, като част от цялостни бизнес решения в областта на интернет телевизията, предоставяне на видео в реално време на различни медийни устройства, видео-оптимизация и сигурност. Дружеството работи усилено в областта на предоставяне на професионални софтуерни и консултантски услуги по поръчка на клиенти от ИТ, телекомуникационни компании и дигитални медийни партньори. Фокусът е основно върху пазара в САЩ, където Бианор има регистрирано местно дружество. В допълнение, компанията се позиционира успешно в разработката на софтуерни решения за отбранителната индустрия и вече има успешно реализирани проекти за NATO, Rohde & Schwarz и др. Бианор има зад гърба си стотици успешни проекти със световни лидери и си партнира с водещи IT компании като IBM, АТ&Т, Duracell и т.н

Управляващ представител: Иван Димитров

Адрес: бул. Александър Малинов 51, секция А, ет. 3, София 1712

Телефон: 02 4604200

E-Mail: ivan.dimitrov@bianor.com

Сайт...

Брейнуер ЕООД

Управляващ представител: Георги Гичев

Адрес: Зона Б 5, бл.8, вх.А, ет.12, оф.64,63,62 София

Телефон: 9284814 Факс: 9298354

E-Mail: brainware@intech.bg

Сайт...

ВИНТЕХ КАДКАМ ООД

Разработване и разпространение на CAD/CAM система Винтех RCAM за фигурен разкрой и NC програмиране. Изграждане на интегрирани системи, базирани на Винтех RCAM, АЛТЕХ CAD/CAPP/PDM, Винтех RPLAN, КОМПАС-3D,

Управляващ представител: Чанко Стоев

Адрес: 9027 Варна, бул.Ян Хунияди 6

Телефон: +35952 757 221 Факс: +35952 745 716

E-Mail: office@vintech.bg

Сайт...

Вали компютърс ООД

Управляващ представител: Снежана Хинова

Адрес: ул. Самуил 7 5000 В.Търново

Телефон: 062/623633 Факс: 062/602680

E-Mail: vali@vali.bg

Сайт...

ВиЕмУеър България ЕООД

Управляващ представител: Диана Стефанова

Адрес: бул. Г.М Димитров 16А, ет.8, 1797 София

Телефон: 02/804 11 11

E-Mail: jobs-bg@vmware.com

Сайт...

Виртуална зона ООД

Виртуална зона ООД е българска частна компания, създадена през 2000 г. в гр. София. Компанията е извоювала позицията на един от най-големите и надеждни доставчици на българския ИТ пазар с основна дейност търговия, проектиране, инсталация и поддръжка на информационни системи. Виртуална зона ООД е oфициален вносител, дистрибутор и представител у нас на: TP-Link, Cambium, MICROLAB, DEEPCOOL, DELUX, Mikrotik, Ubiquiti, Redragon, Orico. За нашите клиенти, ние ще подберем правилните компоненти, системи и периферия, и ще проектираме оптималната информационна инфраструктура за Вашия отдел или фирма. Качественото и навременно сервизно обслужване е залог за стабилни и дългосрочни партньорства. Предлагаме гаранционно и извън-гаранционно, както и абонаментно обслужване, и поддръжка на Вашите информационни системи от всякакъв характер.

Управляващ представител: Константин Грозданов

Адрес: ж.к Люлин 10, бл. 145. София 1335

Телефон: 0700 1 2772

E-Mail: office@virtualnazona.com

Сайт...

Гравис България АД

Гравис България (www.gravis.bg ) е една от водещите ИТ компании на българския пазар и един от лидерите в Европа по изграждането на ИТ решения в митническата област (NCTS, ICS, ECS, EMCS). Дейността на Гравис е фокусирана в следните три стратегически направления: Анализ и моделиране на бизнес процеси, Разработване на Корпоративни Архитектури и Разработване на софтуерни решения. Ние предлагаме палитра от решения, които да удовлетворят нуждите на нашите клиенти през целия цикъл на бизнес трансформация. Тези решения се базират на водещите инструменти, методологии и технологии: ARIS,TOGAF ADM, Prince 2, RUP, Unix, Informix, Oracle, Java, Metaphore, NetIQ, RedHat.

Управляващ представител: Георги Григоров

Адрес: бул. "Тодор Каблешков" 55А, ет.3.офис 5, 1680 София

Телефон: 02/8504010, 0886 026 065

E-Mail: office@gravis.bg

Сайт...

Д. Димитров ЕООД

Управляващ представител: Димитър Димитров

Адрес: София 1113, ул. „Фредерик Жолио-Кюри” 20

Телефон: +359884916934

E-Mail: info@mythinkstation.info

Сайт...

ДМГ Уеб ЕООД

Управляващ представител: Димитър Митрев

Адрес: ул. Кръстьо Сарафов 27, 1164 София

Телефон: 02/483 87 57 Факс: 9515824

E-Mail: office@dmg-web.net

Сайт...

Давид Холдинг АД

Управляващ представител: Бальо Динев

Адрес: бул. Васил Левски 114, ет.3, 1527 София

Телефон: 02/4901600 Факс: 02/9819464

E-Mail: sofia@david.bg

Сайт...

Дакси - България ЕООД

Управляващ представител: Георги Крушков

Адрес: бул. Шипченски проход 63 1574 София

Телефон: 9714596971 4675

E-Mail: office@daxy.com

Сайт...

Данина-Г ООД

Управляващ представител: Ваня Генова, Йорданка Генова и Ирина Генова

Адрес: бул. Цар Борис III 149 4000 Пловдив

Телефон: 032/624008, търговия - 0885 460 044, сервиз - 0889 235 364, софтуерна поддръжка - 0887 825 091,счетоводство - 0888 310 894 Факс: 032/631251

E-Mail: office@danina-g.com

Сайт...

Датекс ООД

Управляващ представител: Пенчо Илиев

Адрес: ул. Датекс 4, 1528 София

Телефон: +359 2 816 5500 Факс: +359 2 816 5510

E-Mail: sales@datecs.bg

Сайт...

Дейта Плюс ООД

Софтуерна къща “Дейта Плюс” ООД повече от 25 години разработва, внедрява и поддържа информационни системи за управление на бизнес процесите в малки и средни производствени и търговски предприятия в България. Програмните продукти на компанията са инсталирани на над 3000 работни места в страната, в търговски и производствени предприятия с различни сфери на дейности – производство на парфюми, козметика, пилешки продукти, колбаси, яйца и др., търговски обекти на дребно, търговски обекти на едро с ексван търговия и присейл търговия. Модулността на информационните системи на “Дейта Плюс” позволява използването им в предприятия с едно и с триста и едно работни места. Фирмата има офиси в Пловдив, София, Варна и Велико Търново.

Управляващ представител: Албена Халембакова

Адрес: ул. Асен Христофоров 2, блок 1107, вх. В, 4004 Пловдив

Телефон: +359 886 455 455

E-Mail: office@dataplus-bg.com

Сайт...

Делта Клауд ООД

Делта Клауд ООД е сред водещите хостинг компании на българския пазар, лидер в сегмента за персонализираните облачните услуги и изграждането на специализирани инфраструктурни решения. Ние сме първата българска хостинг компания с успешна имплементация на OpenStack в своя клауд. Успехът на компанията се дължи на индивидуалния подход към всеки бизнес с прилагане на най-иновативните технологии от екип с изключителна експертиза - системни администратори, мрежови администратори, devops инженери и др. с над 10 години. Сред партньорите, които ни се довериха са Ebag, Happy, Technopolis и др. Осигуряваме информационна сигурност от най-висока степен и поддържаме най-висок клас оборудване в дата център от световен клас - Equinix, чиито партньори и клиенти са гиганти като Google, Amazon, Facebook, Microsoft и редица други.

Управляващ представител: Драгомир Желев

Адрес: ул. Царибродска 70, ет. 4, офис 7, 1309 София

Телефон: 0700 3 10 10

E-Mail: office@delta.bg

Сайт...

Джобс.БГ ЕООД

Управляващ представител: Пламен Вушев

Адрес: ул. Райко Алексиев 26

Телефон: 02/439 22 22 Факс: 02/439 22 23

E-Mail: plamen@jobs.bg

Сайт...

ЕСРИ България ООД

Управляващ представител: Евгения Караджова

Адрес: бул. Н.Вапцаров 35, ет.4 1407 София

Телефон: 9626366 Факс: 9626365

E-Mail: info@esribulgaria.com

Сайт...

Ей Ес Ес (А. С. С.) ООД

Управляващ представител: Бела Славова

Адрес: ж.к Гео Милев, бул. Шипченски проход 18, ет. 1, ап. 103-104, 1113 София

Телефон: 02/9434032 Факс: 02/9434056

E-Mail: applss@applss.com

Сайт...

ЗенХолд АД

Разработваме VR каталог от глобални дестинации. Дестинациите ни са както визуално достоверни, така и напълно интерактивни ( потребителят може да си взаимодейства с виртуалната среда - да взема предмети, да ги използва и те съответно реагират на действията му). Първите ни дестинации - Белоградчик и Олимп са готови. Съвсем скоро ще е готова и третата ни дестинация - Карибските острови. До края на 2020 предвиждаме каталог с 15 дестинации. Всяко от преживяванията ни има висока образователна стойност чрез елемент на геймификейшън. Извън VR каталога ни, работим по създаване на персонализирано VR съдържание, по задния на бизнес клиенти от различни сектори. Ето линкове, показващи работата ни: 1. Тийзър на Белоградчик - https://www.youtube.com/watch?v=905ySJqdVEM 2. Видео, показващо как екипът заснема следващата ни дестинация - Карибите - https://www.youtube.com/watch?v=oZm5rVir6aI 3. Behind the Scenes видео - https://www.youtube.com/watch?v=Fwyig3MnVl4&t=210s Пазари – имаме Б2Б партньори в САЩ, Западна Европа, Австралия, Канада. Основният ни партньор към момента е Huawei, който препоръчва VR преживяванията ни на телеком партньорите си, които търсят успешни приложения за 5G технологиите. Партньори от други вертикали са ни увеселителни аркади и образователни институции. В процес на преговори сме за партньорство различни бизнес сектори, които виждат предимствата на VR технологиите - това са футболни клубове, телекоми, ритейл магазини.

Управляващ представител: Иван Николаев

Адрес: София, ул. Странджа 52

Телефон: +359886715005

E-Mail: ivan@zenartvr.com

Сайт...

И Ар Пи България ООД

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително-вкусова промишленост, текстил, транспортна дейност и реклама. ERP.BG има развита мрежа от специализирани партньори: бизнес консултанти по внедряване, dev партньори за развойна дейност и създаване на приложения.

Управляващ представител: Наталия Футекова

Адрес: София, бул. Ген. Столетов 11, вх. Б, ет. 1

Телефон: 02 951 59 39

E-Mail: info@erp.bg

Сайт...

ИНТЕРТЕК ВА ЕООД

TOTAL QUALITY. ASSURED. Intertek е водеща организация в областта на Тоталното осигуряване на качеството във всички сектори. Чрез мрежата си от над 1000 лаборатории и офиси и 44 000 служители в повече от 100 държави, предоставяме иновативни и ненадминати решения в областта на осигуряване на качеството, тестване, инспекции и сертификация за операциите и доставната верига на техните клиенти. Intertek предоставя експертизата си в областта на Тоталното осигуряване на качеството последователно, прецизно, навреме и с отношение, за да осигури възможност на клиентите да се развиват в съответствие с изискванията.

Управляващ представител: Джордж Байрън Пизланд

Адрес: ул. "Акад. Методи Попов" 24 А, 1113 София

Телефон: 02/9500640

E-Mail: info.bulgaria@intertek.com

Сайт...

Империя Онлайн ЕАД

Империя Онлайн е водеща световна и най-голямата българска компания за разработка и разпространение на игри. Работим на уеб, мобилни и социални платформи, имаме 25 игри и обслужваме над 45 милиона потребители в световен мащаб. Компанията е била изложител, спонсор и лектор на над 40 гейм конвенции, има две отличия от Deloitte, награди за „Корпоративна отговорност“ и "Най-добър български продукт за ИКТ" от БАИТ. Стратегическите ни игри са преведени на 30 езика, разпространяват се в 194 държави и сред дългогодишните ни партньори са Apple, Google, Microsoft, Facebook, Samsung, Huawei, Mail.Ru Group, Steam, Sony PlayStation, Vivacom, Viber и много други. Разработваме скъпи и качествени продукти, които предлагаме безплатно по цял свят и най-вече в САЩ, Русия и Бразилия.

Управляващ представител: Доброслав Димитров

Адрес: бул. “България” 69, ет. 16, София 1404

Телефон: 00 359 [2] 423 32 44 Факс: 00 359 [2] 954 91 28

E-Mail: biz.dev@imperiaonline.org

Сайт...

Индекс - България ООД

Управляващ представител: Любомир Атанасов

Адрес: ж.к. Младост 1 бл.54, 1784 София

Телефон: 9743898 Факс: 9753681

E-Mail: ib@lirex.bg

Сайт...

Интер Карс България ЕООД

Интер Карс България е най-големият дистрибутор на авточасти и консумативи за всякакви видове превозни средства в България, част от групата Inter Cars S.A. Към момента оперираме 32 склада на едро в страната, както и логистичен център в близост до София. Работим само с професионални клиенти. Те получават достъп до портфолио от над 2 милиона уникални артикула, като електронният ни каталог ги визуализира с информация, снимки, цени, както и наличности в реално време, по цялата логистична верига. Всяка поръчка се доставя по график, в интервал от 30 до 60 минути (в градовете с обекти на Интер Карс) или няколко пъти дневно в по-малките населени места. В допълнение към чисто търговската тематика, Интер Карс организира, съвместно с МОН, ежегоден конкурс за най-добър млад механик в България, измежду учениците в съответните професионални училища.

Управляващ представител: Вихрен Богданов

Адрес: София, бул. Цариградско шосе 115А, бизнес сграда DATECS, ет. 4

Телефон: 02/419 36 59

E-Mail: intercarsbg@intercars.eu

Сайт...

Йеттел България ЕАД

Управляващ представител: Джейсън Кинг

Адрес: жк Младост, Бизнес Парк София, сграда 6, София 1766

Телефон: +35989123

E-Mail: pr@yettel.bg

Сайт...

КЕЙСИЕМ ЕООД

Управляващ представител: Калин Киров

Адрес: София 1799, ж.к. Младост 2, бл. 272Б, магазин 3

Телефон: +359 88 872 6493

E-Mail: office@keisiem.com

Сайт...

Кантек ЕООД

Управляващ представител: Милчо Боров

Адрес: бул. Никола Петков 81, 1619 София

Телефон: 9604600 Факс: 9604606

E-Mail: office@cantek.bg

Сайт...

Комерс Финанс АД

Разработка, доставка, внедряване, обучение и поддръжка на интегрирана система за фирмено управление БИЗНЕС НАВИГАТОР. Бизнес Навигатор е съвременна професионална интегрирана компютърна система за фирмено управление под Windows, разработена по европейските стандарти. Обхваща цялостната дейност по обработка и отчитане на ежедневните операции в съвременните фирми и организации, документооборота, счетоводната информация, обслужването на клиентите, отчитането на резултатите и анализа на дейността посредством гъвкава система за генериране и оформяне на отчети. Функционални възможности: Пълна счетоводна система. • Търговия, търговски центрове, складово стопанство. • Производство, калкулация на себестойност, рецептурници. • Бюджетиране, планиране. • Управление на финансите. • Касови и банкови операции. • Импорт-експорт на данни. • Валута и валутни разлики. • Дълготрайни активи, амортизации, данъчен амортизационен план. • Следене на разплащанията. • Автоматично отчитане на ДДС + дискета. • Дизайнер на входни филтри. • Генератор на отчети. • Вградени дизайнери на документи и отчети. • Услуги, туризъм. • Английски, немски, френски, италиански и руски език. • Управление на човешки ресурси, работни заплати. БИЗНЕС НАВИГАТОР е гъвкава интегрирана система, която лесно се настройва към особеностите на фирми с различен предмет на дейност и с различна големина и обем на информацията.

Управляващ представител: Артин Нигохосян

Адрес: ул. Г.Бенковски 21, ет.1 1000 София

Телефон: (02) 980 24 32; 986 12 34; 986 12 32 Факс: (02) 981 72 26; 986 77 22

E-Mail: cfinance@cfinance.bg

Сайт...

Комитекс ООД

КОМИТЕКС ООД е българска технологична компания, която предоставя решения за персонална идентификация и електронна сигурност. Компанията доставя персонализиращи картови системи за издаване на всички видове пластмасови карти и лични документи, картови устройства, скенери за лични документи, биометрични устройства и специализиран софтуер, като осигурява собствен гаранционен и следгаранционен сервиз. Екипът на КОМИТЕКС успешно е реализирал множество проекти за държавния, финансовия и корпоративния сектор. Фирмата разполага със собствен небанков персонализиращ и мейлинг център, където се изпълняват картови проекти по дизайн, издаване и персонализиране, заедно с услуги по машинно пликоване, информационно и абонаментно обслужване, логистика и спедиция. КОМИТЕКС е представител на Entrust Datacard, Evolis, Matica Technologies, ACS, Regula, Desko, FingerTec, FutureCard, Oberthur, Crossmatch, Futronic, Uniform, Charismathics, Feitian, GIGA-TMS, Lucky Technology, CardKeep.

Управляващ представител: Виктор Петров

Адрес: Бул. Цариградско шосе 115А, бизнес сграда DATECS, етаж 5, София 1784

Телефон: 02/9714714 Факс: 02/9712321

E-Mail: trade@comitex.net

Сайт...

Контракс АД

КОНТРАКС АД е българска частна компания, основана през 1992 г. Дългогодишният опит и широкият потенциал на компанията я утвърждават като водещ доставчик на ИКТ пазара. Сред клиентите й са имената на повечето големи държавни и частни организации. Компанията предлага високотехнологични решения за всички сектори от икономиката. Има изпълнени редица проекти в секторите: Финанси, Телеком, Строителство, Производство, Търговия, Услуги, Здравеопазване, Образование и Публичен сектор. КОНТРАКС предлага решения в областта на системната интеграция, аутсорсинга, доставка на хардуер, системен софтуер, софтуерни решения, информационна сигурност, оборудване за офиса, сервиз и услуги. Компанията разполага с много добре развита сервизна мрежа във всички областни градове. КОНТРАКС работи по международните стандарти с внедрени система за качество ISO 9001, ISO 27001, ISO/IEC 20000-1, ISO 14001 и OHSAS 18001.

Управляващ представител: Йордан Йорданов

Адрес: ул. Тинтява 13 1113 София

Телефон: 02/960 9777

E-Mail: office@kontrax.bg

Сайт...

Кроссроуд ООД

Управляващ представител: Владимир Чалков

Адрес: ул. Шар Планина 33, ет.3, 1303 София

Телефон: 02/4605006

E-Mail: office@crossroad.bg

Сайт...

Л-Клас ООД

Управляващ представител: Йосиф Леви

Адрес: бул."Цар Борис III" № 116, ет.2, София 1216

Телефон: +359 2 8185750 Факс: +359 2 8185755

E-Mail: l-class@techno-class.com

Сайт...

Лирекс БГ ООД

Управляващ представител: Димитринка Илиева

Адрес: жк Младост 1, бл.9 1784 София

Телефон: 9691690 Факс: 9713095

E-Mail: marketing@lirex.bg

Сайт...

Луканет ООД

Луканет ООД е софтуерна компания, разработваща информационни платформи за управление на бизнеса. Водещ продукт на компанията е Barsy - комплексна система от софтуер, оборудване и услуги за организация и управление на бизнеса. Разработваме върху операционна система Linux, използваме Internet като основна инфраструктура. Клиентите ни получават постоянен 24/7 достъп до своята бизнес информация и управляват дейността си в реално време. Система Barsy организира ежедневните работни процеси - продажби, поръчки, склад, документи, клиенти, доставчици и др. С Barsy се обслужват широк спектър бизнеси - заведения, магазини, онлайн магазини, вериги търговски обекти, търговски офиси и др. Освен класическите функционалности на складово-търговския софтуер, Barsy съчетава множество частни разработки, от скоро вече е и платформа за е-магазин. Стремим се всяка наша разработка и е-магазин да отговаря максимално точно на бизнес модела и изискванията на клиента. Клиентите ни са позиционирани в България и Румъния. Основен интерес представлява европейският пазар.

Управляващ представител: Веселин Малезанов

Адрес: София, ул. Никола Габровски 108

Телефон: 02/491 80 40

E-Mail: management@lukanet.com

Сайт...

МНЕМОНИКА АД

Мнемоника има експертиза в осигуряването на информационна сигурност и регулаторна съвместимост, облачни технологии и виртуализация, съхранение и обработка на данни, управлявани услуги и ИТ аутсорсинг. Сред клиентите ѝ са 10-те най-големи финансови институции, както и водещи телекоми в България. От основаването си през 2009 г. компанията има повече от 1000 успешно реализирани проекта за над 200 клиента у нас и в чужбина. От 2017 г. екипът на Мнемоника съдейства на български компании в подготовката им за Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).

Управляващ представител: Вихрен Славчев

Адрес: ул. "Николай Хайтов" 12, етаж 4, офис 13, София 1113

Телефон: 02/964 16 41 Факс: 02/964 16 40

E-Mail: info@mnemonica.bg

Сайт...

МОБАЙЛ СИСТЕМС ООД

MobiSystems е българска продуктова компания, която създава и продава свои собствени мобилни приложения от 2001 г. насам. Това е и компанията, която стои зад OfficeSuite и File Commander - две от 10-те топ приложения в бизнес категорията на "Google Play", инсталирани на повече от 300 милиона устройства в цял свят. MobiSystems е разработчик и издател на редица от най-продаваните приложения за мобилни речници със съдържание от Oxford University Press, Harper Collins и други водещи издатели.

Управляващ представител: Станислав Минчев Стефанов

Адрес: ул. Данаил Дечев 6, 1407 София

Телефон: +359 894521547

E-Mail: office-bg@mobisystems.com

Сайт...

Майкрософт България ЕООД

Управляващ представител: Калин Димчев

Адрес: бул. Н. Вапцаров 55 ЕКСПО 2000 1407 София

Телефон: 02/9657371

E-Mail: ms-bg@microsoft.com

Сайт...

Методия АД

Управляващ представител: Цветослава Кьосева

Адрес: ул.Кишинев 1, София

Телефон: 02/4283800

E-Mail: kyoseva@methodia.com

Сайт...

Мусала Софт AД

Мусала Софт е софтуерна компания специализирана в изграждането на цялостни решения, обхващащи всички елементи от жизнения цикъл на софтуера. Мусала има богат опит в иновативни технологии като AI, Big Data, IoT, Cloud, AR/VR и стандартни такива като Java, Angular, .NET и др. Ние доставяме надеждни услуги от край до край на дългосрочни клиенти със средна продължителност на партньорствата от 9 години в ЕС и Северна Америка като: VMware, IBM, Cisco, HP, Deutsche Telekom, Experian, BMW, Daimler и др.

Управляващ представител: Делян Лилов

Адрес: бул. Драган Цанков 36, ИНТЕРПРЕД, ет.5, офис 505, 1057 София

Телефон: 02/9695821 Факс: 02/9695822

E-Mail: musala@musala.com

Сайт...

Некст Лаб ЕООД

Управляващ представител: Николай Илиев

Адрес: ул. Проф. Никола Михайлов 9, 1142 София

Телефон:

E-Mail: office@nlab.bg

Сайт...

НиърСофт ООД

Управляващ представител: Владимир Филипов

Адрес: София, ул. Триадица 5А

Телефон: 02 980 4372

E-Mail: nearsoft@nearsoft.eu

Сайт...

ОМНИТЕЛ ООД

Управляващ представител: Симеон Ангелов

Адрес: ж.к.Яворов бл. 73, София

Телефон: 8079234 Факс: 8729772

E-Mail: simeon@omnitel.bg

Сайт...

ОмегаСофт ООД

Управляващ представител: Веселин Гергинов

Адрес: бул. Александър Малинов 51, Метро Сити, вх.1, ет.6 офис А10, София 1712

Телефон: 02/4396860 Факс: 02/4396865

E-Mail: office@omegasoft.bg

Сайт...

Ондо Солюшънс ООД

"Ондо Солюшънс" ООД е българска компания, основана през 2020 г., предоставяща ИТ услуги и решения в земеделието. Компанията разработва продукта Ondo - високотехнологична система за автоматизирано управление на напоителния процес, прецизно торовнасяне, климат контрол и мониторинг за всички култури. Използването на Ondo осигурява на земеделските производители устойчив растеж с оптимални ресурси, води до автоматизация на процесите и прецизиране на производството, увеличавайки добивите и маржа на печалбата. Продуктът е подходящ за внедряване в оранжерии, лозя, овощни градини, царевица, зеленчукови, полски и маслодайни култури, като разполага с решения за малки, средни и големи производители. Ondo е единственото напълно българско, цялостно иновативно решение за автоматизация в земеделието, състоящо се от хардуерно устройство, което се инсталира в стопанството с интегриран специализиран софтуер.

Управляващ представител: Ивайло Енев

Адрес: гр. София 1606 бул. „Пенчо Славейков” No. 18, вх. В, ет. 5, ап. 33

Телефон: (+359) 888-860-820

E-Mail: info@ondo.io

Сайт...

Оптим-ал ЕООД

Управляващ представител: Владимир Владимиров

Адрес: бул. Цар Борис III 7a, ет.6, офис 8, 1612 София

Телефон: 9516722 Факс: 9503911

E-Mail: kag@optim-al.com

Сайт...

ПРИНТЕК БЪЛГАРИЯ ЕАД

Управляващ представител: ПАУЛИН КОЛЕВ

Адрес: Бул. България 110, вх.В, ет.6, София 1618

Телефон: 02/988 37 23 Факс: 02/8085666

E-Mail: j.simeonova@printecgroup.com

Сайт...

Паралел България ООД

Управляващ представител: Росен Динков

Адрес: гр.Русе, 7000, ул. Отец Пайсий 1, етаж 1

Телефон: +359 82 842 845

E-Mail: contact@parallel-bg.com

Сайт...

Парафлоу Комуникейшънс ООД

Управляващ представител: Николай Аврамов

Адрес: бул. Никола Габровски 79,Бизнес център „Туинс център", 1700София

Телефон: 9604200 Факс: 9604218

E-Mail: office@paraflow.bg

Сайт...

Поликомп ЕООД

Поликомп е лидер на пазара на информационни и комуникационни технологии в България. Основни принципи в нашата работа са: предлагане на иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители; създаване на дългосрочни бизнес отношения с нашите клиенти; непрекъснато инвестиране в усъвършенстването на нашите професионални знания и умения. Наша мисия е да предоставяме на нашите клиенти цялостни решения като заедно развиваме пазара на ИKT продукти и услуги в България. Поликомп започва дейността си през 1999 година като българска, частна, дистрибуторска компания за доставка на едро на висококачествено ИКТ оборудване и софтуер. Днес Поликомп е най-големият ИКТ дистрибутор в България и най-голяма компания в ИКТ сектора с изградени стабилни партньорства с надеждни и утвърдени в цял свят производители на хардуерни и софтуерни продукти.

Управляващ представител: Иван Божинов

Адрес: ул. Боян Дамянов 9, 1784 София

Телефон: 02/8144141 Факс: 02/9434696

E-Mail: main@polycomp.bg

Сайт...

РИСК Електроник ООД

Нашата страст за обновление е тясно свързана с визията и мисията ни. Обновленията са съществена част от изпълнение на нашата мисия да работим с клиентите като ги водим към по по-бърза, по-добра и устойчива във времето трансформация. Умението да обновяваш е ключово за увеличаване на свободата на нашите клиенти. То им дава нови и уникални възможности да определят техния индивидуален път на развитие. Иновативните технологии и проекти правят РИСК Електроник успешен бизнес партньор. РИСК Електроник поддържа партньорства, които допринасят за успеха на клиентите ни. Тясното сътрудничество е основен елемент във фирмената философия и култура на фирмата: Ние поддържаме нашите клиенти в стремежа им да извличат максимални резултати от промените, като не само внедряваме решенията, но и работим тясно с тях от идеята до реализацията.

Управляващ представител: Йордан Кисьов

Адрес: бул. Самоковско шосе 2L, Tърговски център "БОИЛА", 1138 София

Телефон: 02/9175 423

E-Mail: office@risk.bg

Сайт...

Речек ООД

Управляващ представител: Емил Стоянов

Адрес: гр. Русе, ул. "Шести септември" 41

Телефон:

E-Mail: info@recheck.io

Сайт...

САП ЛАБС България ЕООД

Управляващ представител: Радослав Николов

Адрес: бул. Цар Борис III 136 A, София 1618

Телефон: 02/9157 690 Факс: 02/9157 691

E-Mail: labsbg-communications@sap.com

Сайт...

СМ Консулта ЕООД

СМ Консулта предоставя висококачествени услуги в областта на ИТ и бизнес консултирането, внедряването и локализацията, развоя, обучението и поддръжката на бизнес софтуер. Компанията разработва специфични софтуерни решения и интегрира, персонализира и настройва различни системи за управление на бизнеса като: Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Dynamics CRM, Epicor iScala ERP, Infor LN ERP, Simatic IT Preactor APS и др. Компанията предлага също софтуерни системи за управление на бизнес процесите на енергийни търговци; електронно обучение; управление на обществени поръчки и договори и др. СМ Консулта работи на пазара от 1998 година, като нейни клиенти са български и международни компании от различни индустрии като: производство и инженеринг, търговия и дистрибуция, услуги, ютилити, образование, публична, общинска и държавна администрация.

Управляващ представител: Светла Манолова

Адрес: София 1680, Бул. „България“ №102, Бизнес център Беллиссимо

Телефон: +359 2 958 99 49 Факс: +359 2 958 99 59

E-Mail: office@smcon.com

Сайт...

Селматик ЕООД

Селматик ЕООД (SelMaticТМ) е българска софтуерна и консултантска компания, специализирана в: Проектиране, разработване, внедряване и поддръжка на софтуерни системи за управление на бизнеса от клас ERP. Предоставяне на консултантски услуги по оптимизация и реинженеринг на бизнес процеси. Посредством иновативната ERP платформа SelMatic ERP изграждаме индивидуални проекти спрямо изискванията и спецификите в бизнес модела на всеки отделен клиент. Специализация: комплексно управление на стоковите и парични потоци в търговски вериги за продажби на дребно (retail), компании с предмет на дейност: внос и/или производство; търговия на едро; дистрибуция, включително чрез търговски представители или мобилна търговия; директни продажби на дребно. Опит с проектиране, внедряване и поддръжка на POS решения за телекомуникационни компании. Оперираме на българския пазар и на Балканите.

Управляващ представител: Димитър Селенски

Адрес: Пловдив, ул. „Брезовско шосе“ № 176, Търговски център ДЕКОМ, ет.3, офис 2 и 12

Телефон: 032 390 220; 0894441296

E-Mail: sales@selmatic.com

Сайт...

Сиела Норма АД

Управляващ представител: Веселин Тодоров

Адрес: бул. Владимир Вазов 9, София 1510

Телефон: 029030000

E-Mail: vtodorov@ciela.com

Сайт...

Сиском Инженеринг АД

“Сиском Инженеринг“ АД е българска компания с дългогодишен опит в сферата на системната интеграция, телекомуникациите и внедряването на интелигентни инфраструктурни решения за градска среда. През последните 10 години реализирахме успешно разнообразни проекти в цялата страна. Благодарение на екипа си от доказани специалисти, придобитите знания и принципи при използването на продукти на водещи световни производители, осигуряваме постоянен успех и конкурентоспособност на нашите клиенти.

Управляващ представител: Елена Крумова

Адрес: София: бул. Цветан Лазаров 105А

Телефон: +359 2 902 28 80

E-Mail: e.elenkova@syscom.bg

Сайт...

Смартшоп ООД

Смартшоп е българска фирма, основана 2012 г., с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на потребителска електроника. Младият и енергичен екип на Смартшоп концентрира усилията си за налагането на иновативни продукти и решения на пазара в България. Голяма част от внасяните продукти се предлагат под собствена запазена марка Xmart. Мисията на Смартшоп е да предостави на българските потребители достъп до най-съвременните продукти и решения в сферата на Internet of Things (IoT). За краткото време от своето създаване Смартшоп се утвърди като предпочитан партньор за някои от най-големите търговски вериги за потребителска електроника в страната. Едновременно с това екипът успя да отговори на високите изисквания на хиляди крайни клиенти, които предпочетоха предлаганите от Смартшоп продукти и услуги.

Управляващ представител: Емил Тодоров

Адрес: ул. Тинтява № 15-17, София 1113

Телефон: 02 468 12 19

E-Mail: info@smartshop.bg

Сайт...

Соусайбър ЕООД

SoCyber е специализирана в Тестване на сигурността на приложения и мрежи и предоставянето на Сигурност като услуга (Security as a Service) в различни сектори, сред които Ecommerce и Fintech. Тестването се базира на методологиите, заложени в OWASP и NIST, докато услугата “Security as a Service” се базира на цялостен поглед, при който нашите експерти изграждат по-широка стратегия за сигурност или служат като ваш офицер по информационна сигурност. SoCyber е спечелила доверието на различни банки, платформи за онлайн търговия, финтех решения, държавни институции и др. SoCyber е член на БАИТ и БТПП, като също така е оторизирана да работи със секретна НАТО и ЕС информация. Експертите на SoCyber притежават водещи сертификати в кибер сигурността като OSCP, CEH, CCNP Security, CCSA и др.

Управляващ представител: Красимир Коцев

Адрес: ул. Брегалница 57, 1309 София

Телефон: 0876-761-555

E-Mail: office@so-cyber.com

Сайт...

Стемо ООД

За СТЕМО: СТЕМО предлага широко портфолио от ИТ продукти, решения и услуги, които помагат на клиентите да изградят и повишат ефективността, производителността, сигурността и надеждността на своята ИТ инфраструктура. Фокус Пазари - България и Европа; Услуги - SAP ERP и бизнес услуги - осигуряваме стратегически консултации и помагаме на клиентите ни бързо и лесно да внедрят SAP решения и да оптимизират своите бизнес процеси. Софтуерни услуги - софтуерните консултанти и разработчици на СТЕМО имплементират най-добрите съвременни софтуерни платформи и произвеждат софтуерни решения. Управляеми услуги - технологични услуги, чрез които проактивно се управляват отговорности и функции от ИТ дейностите на клиентите. Технологични услуги. Системна интеграция. Консултантски услуги. Обучение и сертификация. Поддръжка. Решения - Хибридни и частни облаци, Сигурност, Сътрудничество и продуктивност, Big Data, IT инфраструктура, Мобилност.

Управляващ представител: Стефан Моров

Адрес: бул. Н. Вапцаров, ЕКСПО 2000 1407 София

Телефон: 02/8162300 Факс: 02/8162303

E-Mail: main@stemo.bg

Сайт...

Степ-Софт Алианс ЕООД

Степ-Софт Алианс е българска софтуерна компания, с повече от 18 години опит в разработката, внедряването и поддръжка на системи за управление на бизнеса. Дружеството има богат опит в различни индустрии, като предлаганите софтуерни решения покриват изцяло процесите на управление на доставките, продажбите, логистичната, производствената и финансово-счетоводната дейност. Продуктите са известни със запазената търговска марка S-Office®, а платформата, на която са базирани, позволява софтуерните системи да следват бизнес процеса и нуждите на потребителите на българските, регионалните и глобалните пазари.

Управляващ представител: Паско Пасков

Адрес: ул. Майстор Алекси Рилец 38, гр. София 1618

Телефон: 02 / 9711690

E-Mail: office@stepsoft.bg

Сайт...

Сторпул Сторидж АД

StorPool е водещ световен доставчик на решения за съхранение на данни. Компанията помага на cloud доставчици и компании, лидери на пазара, управляващи собствена инфраструктура, да изграждат бързи и надеждни облаци и да получат конкурентно предимство. StorPool е сред малкото български компании, израснали от стартъп до водещ световен доставчик на софтуер. Основана през 2012 г., компанията се доказва като новатор, създавайки изключителен продукт и успешно продавайки го на световния пазар. StorPool разработва software-defined сторидж - софтуер, който работи на стандартни сървъри и изгражда високоефективна система за съхранение на данни. Гордеем се, че сме екип от изключителни специалисти, които създават бъдещето на пазара на data storage. Нашата мисия е да направим съхранението на данни по-просто и по-ефективно чрез разработване на изключителен софтуер за съхранение и внедряването му в компании по целия свят.

Управляващ представител: Боян Иванов

Адрес: София, ж.к. Изток, ул. Чарлз Дарвин 14Б, вх. А, ет. 7

Телефон: + 359 888 34 64 65

E-Mail: office@storpool.com

Сайт...

Стоун Компютърс АД

Управляващ представител: Светлин Николов

Адрес: ул. Апостол Карамитев 2 1172 София

Телефон: 9657033 Факс: 9657011

E-Mail: office@stone-bg.net

Сайт...

Суперхостинг.БГ ЕООД

Управляващ представител: Любомир Русанов

Адрес: бул. Г.М.Димитров 36, 1797 София

Телефон: 070045800

E-Mail: office@superhosting.bg

Сайт...

Телелинк Бизнес Сървисис ЕАД

Управляващ представител: Иван Житиянов

Адрес: ул. Лъчезар Станчев 3, ет.4, Бизнес център Литекс Тауър, София 1756

Телефон: +359 2 970 40 40 Факс: +359 2 970 40 42

E-Mail: office@telelink.com

Сайт...

Телерик Академия ООД

Управляващ представител: Бойко Яръмов

Адрес: бул. "Александър Малинов" 31, 1729 София

Телефон:

E-Mail: info@telerikacademy.com

Сайт...

ТехноЛогика ЕAД

Управляващ представител: Огнян Траянов

Адрес: ул Червена стена 46 1421 София

Телефон: 91912 Факс: 9631610

E-Mail: office@technologica.com

Сайт...

Тим Вижън - България ООД

Тим ВИЖЪН България е партньор на Microsoft и един от водещите български внедрители на системи за управление на бизнеса. Компанията предоставя професионални услуги, свързани с анализа и оптимизацията на бизнес процеси, проектиране, изграждане и внедряването на интегрирани ERP, CRM и BI решения за управление и анализ. Тим ВИЖЪН България е първият внедрител на водещото ERP решение Microsoft Dynamics NAV (NAVISION) в България, като през изминалите години не спира да разширява своята експертиза и да обогатява портфолиото си от услуги и решения, сред които Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics 365, Tableau BI Software, JetEnterprise и SQL Server Reporting Services. Компанията има над 100 успешно реализирани проекта за водещи български и международни компании и експертиза в индустрии като Производство, Дистрибуция, Машиностроене, Хранително-вкусова промишленост, Услуги, Транспорт и логистика, Строителство и др.

Управляващ представител: Росен Караиванов

Адрес: ул. Бесарабия № 108В, 1517 София

Телефон: 02/976 13 13

E-Mail: r.karaivanov@team-vision.bg

Сайт...

Тонеган ООД

Управляващ представител: Хаик Егикян

Адрес: ул. Баба Минка 2 9300 Добрич

Телефон: 058/603336 Факс: 058/603213

E-Mail: egikian@tonegan.bg

Сайт...

Триера Софт ООД

Управляващ представител: инж. Пламен Николов

Адрес: Ул. "Бяло море" 2, Пловдив 4004

Телефон: +359 32 607 686

E-Mail: mail@trierrasoft.com

Сайт...

ФТС България ООД

ФТС България e сред водещите интегратори в страната на ERP/CRM/BI системи за управление на бизнеса. Решенията са базирани на утвърдени ИТ системи като Microsoft Dynamics 365 , Deltek Maconomy, Power BI / Advanced Analytics. Сред решенията, представени от ФТС България са и системата за управление и архивиране на документи M-Files, както и различни специализирани, вертикални ИТ решения по индустрии. Пaртньорство с чужди фирми: Microsoft, Deltek Maconomy, M-Files Пазари: България, Русия, Украйна. За контакти: Йорданка Христова, Маркетинг мениджър

Управляващ представител: Цанка Маркова

Адрес: Бул. България 102, Бизнес център Белисимо, ет.5, офис-58 1680София

Телефон: 02/ 818 36 63, +359 887 316 155 Факс: 02/ 818 36 64

E-Mail: info.bg@fts-eu.com

Сайт...

Фондация "ЛИБРе"

Управляващ представител: Александра Цветкова

Адрес: ул. "Царибродска" №75, София 1309

Телефон: 02/828 43 16

E-Mail: office@libreresearchgroup.org

Сайт...

Фрекълз ЕOOД

Управляващ представител: Петър Стефанов

Адрес: ул. Митрополит Серафим Сливенски 6, 1750 София

Телефон: 02/9555558

E-Mail: peter@freckles.bg

Сайт...

Хиър Юръп - Б.В. - Клон България

Глобален доставчик на картови бази данни и локализационни продукти и услуги. Повече от 30 години опит в индустрията с глобално присъствие. Над 8000 служителя, локализирани в 56 страни. От 2015 година HERE е част от германски консорциум от AUDI, BMW и Daimler. Като партньори към консорциумът се присъединяват и други компании, като - Intel, BOSH, Pioneer, LG, NVIDIA, Baidu, SAP, Dubai и др. През последните две години дейността на компанията се трансформира от предоставяне на данни в предоставяне на услуги през отворени платформи. Съвместно с нашите партньори работим по разработване на архитектурите на „Интернет на нещата“, „Умни градове“ и „Автономни автомобили“. HERE API & SDK са отворени за външни програмисти и компании. Повече за компанията можене да откриете на https://www.here.com/en

Управляващ представител: Робертус Адрианус Йоханес Хубен

Адрес: бул. Тотлебен 53-55, София

Телефон: 0896/712509

E-Mail: aleksandar.todorov@here.com

Сайт...

Хуауей Технолоджис България EOOД

Huawei е водещ световен доставчик на инфраструктура за информационни и комуникационни технологии (ИКТ) и интелигентни устройства. Основана през 1987г в Шенжен, компанията има над 190 000 служители в над 170 държави, достигайки чрез своите решения до над 3 милиарда души. С интегрирани решения в четири ключови области – телекомуникационни мрежи, информационни технологии, интелигентни устройства и услуги в облак – ние се ангажираме да придадем цифрово отношение на всеки човек, дом и организация за един напълно свързан и интелигентен свят.

Управляващ представител: Mr. Lie Jie (Jensen)

Адрес: София, бул. Цариградско Шосе 115Г, Мегапарк, ет. 13.

Телефон: +359 (0) 2 817 2780

E-Mail: ivan.ivanov@huawei.com

Сайт...

Шварц IT България

Schwarz Group е водеща международна търговска компания с 458 000 служители по целия свят и над 12 500 магазина в повече от 30 страни. Състои се от двете подразделения за търговия на дребно Lidl и Kaufland и е със седалище в Neckarsulm в Баден-Вюртемберг. Schwarz IT Bulgaria е силен технологичен партньор на цялата група Schwarz. Като централен доставчик на ИТ услуги, Schwarz IT отговаря за избора и предоставянето на ИТ инфраструктура, ИТ платформи и бизнес приложения. Като непрекъснато взема предвид текущото технологично развитие, Schwarz IT идентифицира иновативни възможности за действие. В тясно сътрудничество с отделите, Schwarz IT разработва професионални и ефективни ИТ решения. Като цяло Schwarz IT отговаря за ИТ в повече от 12 500 локации в Schwarz Group в над 30 страни по пътя към търговия 4.0. Schwarz IT е дигиталното сърце на групата Schwarz. Ефективни, бързи и гъвкави.

Управляващ представител: Михаил Петров

Адрес: бул. Тодор Александров 20 и 109, София 1000

Телефон: 02/8125902

E-Mail: yana.papardova@ithub.kaufland.bg

Сайт...

Ърнст и Янг България ЕООД

EY (Ernst & Young) е световен лидер в сферата на одита, данъчните и финансови консултации и сделки. EY присъства на българския пазар от 1992 г. Екипът на компанията наброява повече от 260 професионалисти. EY България заема водеща позиция на българския пазар, а също ръководи практиката на компанията в Македония, Албания и Косово. През годините EY подкрепя активно технологичния сектор в България, предоставяйки данъчни и правни консултации, съвети по подготовка на стратегически сделки и оценка на активи, изготвяне на финансови планове и модели, привличане на финансиране за иновации и развойна дейност, администриране на персонала, аутсорсинг на финансово-счетоводни процеси, одит, както и съвети в области, свързани със съответствието на компаниите с регулаторната рамка в България и във всички други държави, в които компаниите имат операции.

Управляващ представител: Милен Райков, Cъдружник, Данъчни услуги

Адрес: бул. „Цариградско шосе“ 47А, ет. 4, София 1124

Телефон: 02/8177 100

E-Mail: office.sofia@bg.ey.com

Сайт...

Юникомс Компютри ЕООД

Юникомс Компютри ЕООД е българска компания с над 20 години опит в сферата на информационните технологии. Основните дейности на фирмата са търговия с ИТ продукти, комплексни решения за фирми, ИТ сервиз. Компанията предлага пълен спектър от ИТ продукти, хардуер, софтуер и поддръжка. Юникомс е Apple Authorised Reseller. Продуктите, които предлага компанията са с гарантиран произход, доставяни от официалните дистрибутори на всяка от предлаганите марки. Съвместяването на онлайн и офлайн предлагане на продукти, в комбинация със сервиз, й позволяват да предоставя повече възможности и сигурност на нейните клиенти. Предлагат пълната гама продукти на Apple, както и огромен асортимент от аксесоари за тях. Сервиз Юникомс разполага с техническа база и специалисти, способни да приведат в работоспособност, както нова техника на цели офиси и компании, така и повредени компютри, таблети и телефони.

Управляващ представител: Йордан Йорданов

Адрес: бул. Владислав Варненчик 113, гр. Варна

Телефон: 052/912 300

E-Mail: manager@unicoms.net

Сайт...

Действия към документ
Вход


Забравена парола?